Τους πρώτους υποψήφιους του δημοτικού συνδυασμού «Αθήνα και πάλι Αθήνα» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές παρουσίασε σε εκδήλωση ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Βουλγαράκης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο κ. Βουλγαράκης, αφού άσκησε σφοδρή κριτική στα πεπραγμένα της απερχόμενης δημοτικής αρχής, διερωτήθηκε: «Ενώ όλοι συμφωνούν πως οι θητείες Καμίνη πήγαν την πόλη πίσω, οι εκπρόσωποι αυτής της λογικής φιλοξενούνται ως αστέρες στα ψηφοδέλτια, τόσο του συνδυασμού “Αθήνα Ψηλά” όσο και του συνδυασμού “Αθήνα είσαι Εσύ»”.

Αναφερόμενος στη σύνδεση των δημοτικών εκλογών με την όξυνση του πολιτικού κλίματος, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η Αθήνα δεν ψάχνει τον τρόπο να κάνει πρόβα για εθνικές εκλογές. Συμφωνούμε ασφαλώς και εμείς ότι η περίοδος ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώσει για τη χώρα, αλλά αυτό δε θα κριθεί από τη δημοτική κάλπη. Θα υπάρχει άλλωστε την ίδια ημέρα και κάλπη των ευρωεκλογών. Ψάχνει για τον δήμαρχο που θα της δώσει τη δυνατότητα να ξανασταθεί στη θέση που της αξίζει».