Για την απόφαση του Γ. Μανώλη να αποχωρήσει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και την κρίση που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του κόμματος, μίλησε ο κ. Καμμένος.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, υπήρχαν μέλη που ήθελαν τη μετατροπή του κόμματος σε κεντροδεξιό. «Ο κ. Μανώλης είχε ένα όνειρο: τη δημιουργία ενός κεντροδεξιού κόμματος», σημείωσε, μιλώντας στο σταθμό Real Fm. Όπως δήλωσε ο κ. Μανώλης, θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη για όσα λέει.

Μάλιστα, δεν δίστασε να εξαπολύσει επίθεση προς το Μανώλη λέγοντας πως «ήταν επαγγελματίας συνδικαλιστής, ο οποίος πληρωνόταν και ζητούσε μάλιστα, επειδή έχασε την έδρα του, να τον εξασφαλίσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες».

«Κάποιοι στους Ανεξάρτητους Έλληνες ήθελαν να γίνουμε υποκατάστημα της ΝΔ» δήλωσε, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για ένα κόμμα που αποτελείται από Αριστερούς, Δεξιούς και Κεντρώους.

«Υπήρχαν προτάσεις και μάλιστα την προηγούμενη βδομάδα για να πάρουμε χορηγούς που θα ζητούσαν ανταλλάγματα», δήλωσε για να συμπληρώσει «Δεν έφυγα από τη ΝΔ για να κάνουμε ένα κίνημα που θα εξαρτάται από τον κάθε εργολάβο».

Αναφορικά με τις κατηγορίες που υπήρξαν περί δολαρίων, ο ίδιος τις διέψευσε, ενώ επιχείρησε να αμβλύνει τις εντυπώσεις για την ύπαρξη του non paper.

Όσο για την πορεία που θα ακολουθήσουν οι βουλευτές που δεν υπέγραψαν το κείμενο στήριξης, όπως ο Τέρενς Κουίκ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Έλληνων δεν θέλησε να πάρει ακόμη θέση, λέγοντας ωστόσο πως «όποιος θέλει ας φύγει».

«Όποιοι δεν αντέχουν να πάνε πίσω εκεί που μεγάλωσαν, στα μαντριά που μάθανε να κάνουν πολιτική», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για τις αιτιάσεις ότι «φλερτάρει» με το ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καμμένος τόνισε ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές και στα οικονομικά πλέον, αφού η Κουμουνδούρου, όπως είπε, δεν μιλά πλέον για διαγραφή χρέους.