Την επιστολή παραίτησης Κοτζιά ζητά ο Λοβέρδος μετά τις αιχμές Καμμένου

Το αίτημά του προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11:00
18/01/2019
Την επιστολή παραίτησης Κοτζιά ζητά ο Λοβέρδος μετά τις αιχμές Καμμένου
4
loading

Την κατάθεση στη Βουλή της επιστολής παραίτησης του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ζητά από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως τονίζει στο αίτημά του ο κ. Λοβέρδος, υπάρχει ένα θεσμικό, πολιτικό και ηθικό κενό για τους λόγους που οδήγησαν τον κ. Κοτζιά στην παραίτηση από το υπουργικό Συμβούλιο για αυτό πρέπει να δημοσιοποιηθεί.

Η αίτηση του κ. Λοβέρδου προς τον πρωθυπουργό:

Θέμα: «Η επιστολή παραίτησης του πρώην υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά»

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και έως πρότινος κυβερνητικός σας εταίρος κ. Πάνος Καμμένος έχει κατ’ επανάληψη διατυπώσει σοβαρότατους υπαινιγμούς για διακίνηση «εισαγόμενου και εξαγόμενου χρήματος» με σκοπό την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών. Οι υπαινιγμοί, αλλά και οι βολές του μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο ενώπιόν σας, στρέφονται εναντίον του πρώην υπουργού Εξωτερικών. Πολύ πρόσφατα «μετονόμασε» σε «ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ» την πολιτική κίνηση του κ.Κοτζιά που φέρει το όνομα «ΠΡΑΤΤΩ». Η αντιπαράθεση αυτού του χαρακτήρα επαναφέρει διαρκώς στην επικαιρότητα το γεγονός, πως η παραίτηση του κ.Κοτζιά συνοδεύτηκε από μία επιστολή προς εσάς, η οποία ουδέποτε δόθηκε στη δημοσιότητα και η οποία πρέπει να καταστεί δημόσια. Ενόψει μάλιστα της κύρωσης και επικύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών από τα όργανα της Ελληνικής Πολιτείας, οι φορείς των οργάνων πρέπει να είναι ενήμεροι για τους λόγους παραίτησης του πρώην υπουργού Εξωτερικών. Αφού, όπως συχνά λέτε, ο κ.Κοτζιάς πέτυχε στο έργο του, παραμένει ανεξήγητο γιατί έφυγε από την Κυβέρνηση. Η συμμετοχή στο Υπουργικό Συμβούλιο και η παραίτηση από αυτό, την οποία αποδεχτήκατε, έχει ένα θεσμικό, πολιτικό και ηθικό κενό: τους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν. Είστε ως εκ τούτου υποχρεωμένος να καλύψετε αυτό το κενό με την ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας για τους λόγους της παραίτησης του κ.Κοτζια. Και η ενημέρωση αυτή μπορεί αυθεντικά να προκύψει μόνο με τη δημοσιοποίηση της επιστολής παραίτησης. Γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο,

ΖΗΤΩ

την κατάθεση στη Βουλή των Ελλήνων της επίμαχης επιστολής παραίτησης του πρώην υπουργού των Εξωτερικών κ.Νίκου Κοτζιά.

Αθήνα 18 Ιανουαρίου 2019

Ανδρέας Λοβέρδος».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Mplaky

  Εεεετσι. ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ !!!

 2. avatar ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΛΟΒΕΡΔΕ ΕΣΑΣ ΣΑΣ

  ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ,ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ.ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΛΙ !!!!

 3. avatar Μκλμκλ

  Κοίτα ποιος μιλάει...

 4. avatar Εεεετσι

  Έχουν πολλά να κρύψουν και πολλές συναλλαγές να αποκρύψουν οι συριζαίοι για αν δουν όλοι πως φτάσανε στο ξεπούλημα της πατρίδας μας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει