Όπως έγινε γνωστό σήμερα το μεσημέρι, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, η Σοφία Σακοράφα θα κατέλθει στις επικείμενες εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25 του Γιάννη Βαρουφάκη.

Στην τοποθέτησή της, η ευρωβουλευτής εξήγησε τους λόγους για την απόφασή της, λέγοντας: «Πριν από πέντε χρόνια ζήτησα να με εμπιστευτείτε με σύνθημα “Ψηφίζουμε για την Ελλάδα, ψηφίζουμε για μια άλλη Ευρώπη”. Το υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις, σεβόμενη την εντολή σας και τις προεκλογικές μου δεσμεύσεις».

Όσον αφορά το σήμερα, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κ. Σακοράφα σημείωσε: «Παραμένοντας σταθερή στις ίδιες θέσεις, συνεχίζω με το ΜέΡΑ25 για ένα μέτωπο ευρωπαϊκής ρεαλιστικής ανυπακοής. Συνεχίζω, γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε, για την Ελλάδα που μας αξίζει, για την Ευρώπη που θέλουμε. Συμμαχώ στην προσπάθεια για ένα πανευρωπαϊκό προοδευτικό κίνημα, για να αλλάξουμε την Ευρώπη».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.