Μια πρωτοφανή επίθεση εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατά του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Πολάκης τον αποκαλεί «τσογλάνι» και εξαπολύει ύβρεις και βαριές κατηγορίες εναντίον του καλώντας τον να ομολογήσει «τι έχει κλέψει, μαζί με τη γυναίκα του και το γαμπρό του».

Ξεκινώντας την ανάρτησή του με τη φράση «σκάσε όσο είναι καιρός», τον καλεί να φέρει πίσω τα χρήματα «μπας και γλυτώσει τα ισόβια».

«Πες και γι’ αυτούς που τους έκανες τις δουλειές, από που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρήματα πίσω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια.

Αιντε τσογλάνι, επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκάναλα που ταΐζατε και επειδή έχεις βάλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσύ και το αφεντικό σου)», σημειώνει ο κ. Πολάκης.

Η απάντηση της ΝΔ

«Στο ύφος του κ. Πολάκη αντανακλάται το ήθος του κ. Τσίπρα. Αυτός τον επέλεξε για υπουργό του, αυτός τον καλύπτει, αυτός κάνει ακόμη και διακοπές μαζί του.

Όσο ο κ. Τσίπρας ανέχεται τη χυδαιότητά του κ. Πολάκη, τόσο αυτή θα χαρακτηρίζει και τον ίδιο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, απαντώντας στον αναπληρωτή υπουργός.