Τα γεγονότα στο «Χυτήριο» έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις από χθες. Αρχικά, σήμερα το πρωί σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.

Όμως, τα γεγονότα συνεχίζονται μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο καθώς ο εκπρόσωπος Τύπου της Χ.Α. με ανακοινώσεις του, φάνηκε να εκτοξεύει απειλές εναντίον βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜ.ΑΡ.

«Σε κάθε περίπτωση που θα προσβάλλεται το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων, αλλά και η ιστορική τους μνήμη, η Χρυσή Αυγή θα παρεμβαίνει δυναμικά. Από δω και πέρα οι διάφοροι “μαϊντανοί” του ανθελληνισμού, τύπου Ρεπούση και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ βουλευτές “τρώνε πόρτα”», ανέφερε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Και πρόσθεσε: «Αν κάποιος σε μουσουλμανική χώρα κάνει θεατρικό έργο υβριστικό για τον Μωάμεθ, θα του πάρουν το κεφάλι, δεν θα διαμαρτυρηθούν με νόμιμο τρόπο, όπως κάνουν οι Έλληνες πολίτες».

Από την πλευρά του πάντως, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης ζητά από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, να ενημερωθεί για το εάν ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας Υπηρεσίας και στην περίπτωση που αυτό έγινε γιατί δεν παρενέβη στα χθεσινά επεισόδια.

Την ίδια ώρα, να ενημερωθεί για τον εάν ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας υπηρεσίας και, αν ναι, γιατί δεν παρενέβη στα χθεσινά επεισόδια στο θέατρο «Χυτήριο», ζητά από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης.