Κακοπαιγμένη παράσταση χαρακτηρίζει τη σημερινή νέα συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, για τη λήψη των αποφάσεων σχετικά με τα 11,5 δισ. ευρώ, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης.

Ο κ. Ζώης καλεί τη συγκυβέρνηση να αφήσει τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και να απαντήσει σαφώς αν θα προχωρήσει στις περικοπές που έχει υποδείξει η τρόικα.

«Το απόγευμα στο Μαξίμου θα παρακολουθήσουμε μία ακόμη παράσταση για τρεις ρόλους. Ο «κοινωνιστής» κ. Κουβέλης μαζί με τον «ανένδοτο» κ. Βενιζέλο, θα συναντήσουν τον ευρισκόμενο σε πλήρη διάσταση με προεκλογικές δεσμεύσεις και μετεκλογικά βάρη κ. Σαμαρά. Το έργο θα ήταν κωμωδία, εάν δεν εξελισσόταν στην πλάτη του δράματος ενός ολόκληρου λαού.

Καλούμε την συγκυβέρνηση των προθύμων να αφήσει τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και το πινγκ-πονγκ μετακύλισης ευθυνών και να απαντήσει με σαφήνεια: προχωρά στην καταιγίδα εισπράξεων και περικοπών σύμφωνα με τις υποδείξεις της τρόικα ή έχει να προτείνει κάτι άλλο;

Η κακοπαιγμένη παράσταση να σταματήσει σήμερα το απόγευμα. Ούτε εισιτήρια κόβει, ούτε τους Έλληνες πείθει» λέει ο κ. Ζώης.