Το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας και το προσωπικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και της Γενικής Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ευχαρίστησε ο απερχόμενος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλο το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και το προσωπικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και της Γενικής Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Όλους όσοι καθημερινά αγωνίζονται για την ασφάλεια των πολιτών και για την προστασία των δικαιωμάτων τους. Σε μία δύσκολη συγκυρία για τη Χώρα μας και παρά την ένδεια μέσων, η αφοσίωση και η αυταπάρνηση με την οποία εργάζονται, αποδεικνύουν το υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στον συνάνθρωπο που τους διακατέχει» είπε ο κ. Οικονόμου.

«Τα δύο έτη που είχα την τιμή να ηγούμαι της Ελληνικής Αστυνομίας και τους 8 μήνες που από διάφορες θέσεις βρέθηκα στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αντιμετωπίστηκαν πρωτόγνωρες προκλήσεις, στις οποίες ανταποκριθήκαμε με αποτελεσματικότητα και ψυχραιμία. Σας καλώ να συνεχίσετε με το ίδιο σθένος, τον ίδιο ζήλο και αποφασιστικότητα να υπηρετείτε τα ιδανικά της Δημοκρατίας. Το οφείλουμε στην ιστορία μας, στα παιδιά μας, στην πατρίδα μας» πρόσθεσε.