«Δεν θα πρέπει να δημιουργηθεί η αίσθηση στον κόσμο ότι τα δύσκολα πέρασαν» δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Καψής, ενώ υπογράμμισε ότι καμία τροπολογία δεν πρόκειται να έρθει στη Βουλή εάν δεν εγκριθεί πρώτα από το πρωθυπουργικό γραφείο, «ώστε να μην παρατηρηθεί το φαινόμενο της βιομηχανίας τροπολογιών».

Το πρωθυπουργικό γραφείο είναι φανερό ότι έχει πάρει απόφαση να λέει τα πράγματα με το όνομα τους, υποπτευόμενο ότι κατά την προεκλογική περίοδο θα παρατηρηθεί από τα κόμματα το γνωστό φαινόμενο των υποσχέσεων και εκτιμήσεων καθησυχασμού της κοινής γνώμης προκειμένου να εξασφαλιστούν ψήφοι.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει πριν και μετά τις εκλογές, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει περιθώριο ούτε για χαλάρωση, αλλά ούτε και για υπερβολές.

Παράλληλα σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ «ότι η ακριβής ημερομηνία των εκλογών θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Όλες οι πληροφορίες άλλωστε βεβαιώνουν ότι η Βουλή θα κλείσει την Μεγάλη Τετάρτη ή την Μ. Πέμπτη και οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 6 Μαΐου».