Την προσχώρηση στις τάξεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού του Γιάννη Παπαμιχαήλ, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης.

«Με εξαιρετική χαρά καλωσορίζω στο Κόμμα μας τον Γιάννη Παπαμιχαήλ. Τον Γιάννη τον γνωρίζω από μικρό παιδί, από την εποχή που έκανα παρέα με τους γονείς του» είπε ο κ. Καρατζαφέρης καλωσορίζοντας στα ψηφοδέλτια της Β’ Αθηνών το Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε λόγο για «έναν αγωνιστή, έναν άνθρωπο που μπορεί και αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ζωής, ένα νέο άνθρωπο που μπορεί να μιλήσει στα νέα παιδιά

«Πιστεύω ότι από το ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών θα μπορέσει να δώσει ένα μήνυμα προς τη νεολαία όλης της Ελλάδας. Γιάννη καλώς ήλθες» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, τόνισε ότι δεν πήρε την απόφαση μέσα σε μία μέρα. 

«Σκέφτηκα πάρα πολύ και σίγουρα μέτρησε και το γεγονός ότι ο Πρόεδρος ήταν και στενός φίλος της οικογένειάς μου. Πιστεύω ότι χρειάζονται νέα άτομα στο Κοινοβούλιο, με νέες ιδέες, με όραμα, για να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τώρα. Όπως ξέρετε, εγώ έλεγα πάντα την αλήθεια. Ήμουν ειλικρινής, για οποιοδήποτε θέμα, είτε αφορούσε εμένα, είτε κάποιον άλλον και νομίζω ότι αυτή η ειλικρίνεια, την αλήθεια, πρέπει να λέμε στον κόσμο. Την πραγματική αλήθεια και όχι την αλήθεια που κάποιοι θέλουν να ακούν. Θα κάνω ότι μπορώ, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή» είπε.

TAGS