Με επίθεση στην ΝΔ και κατάθεση εγγράφων διεξήχθη η πρωτολογία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στη συζήτηση της Βουλής για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία. Δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

«Αποτελεί την στρατηγική αδιεξόδου της ΝΔ.Παρουσιάζετε μια διακρατική συμφωνία ως σκάνδαλο. Δεν υπάρχει μεσάζων. Το παραμύθι της ΝΔ φτάνει στο τέλος του σήμερα. Παρουσιάζετε μία καθόλα νόμιμη διακρατική συμφωνία ως διαφθορά. Μετατρέψατε τη ΝΔ σε πολιτικό βραχίονα του κουμπάρους της κ. Μπακογιάννη. Η υπόθεση είναι πολύ απλή. Στηρίχθηκε όλη η καταγγελία στην αναφορά Λοβέρδου σε μια αναφορά ταξιάρχου. Δεν είναι απόρρητο. Με βάση τα προαναφερόμενα δεν υπάρχει αναφορά. Δεν υπάρχει καμιά αναφορά ταξιάρχου, στον οποίο βασίστηκε η καταγγελία Λοβέρδου.

Υπάρχει ένα υποκλαπέν από το κομπιούτερ του ταξιάρχου σύνολο μηνυμάτων. Στο γραφείο μου ήρθε ο εισαγγελέας στρατιωτικής δικαιοσύνης για να δούμε αν κάποιοι διακινούσαν απόρρητα. Το συγκεκριμένο απόρρητο έφυγε από αυτή την διεύθυνση. Όλα τα έγγραφα ήταν γνήσια και ισχύει η εξουσιοδότηση του Παπαδόπουλου, ήταν η απάντηση του αρμόδιου στρατιωτικού ακολούθου. Κοινοποιώ πιστοποιητικό τελικού χρήστη, που φέρει σφραγίδα προξενείου, για να δούμε αν ήξερε ή όχι η πρεσβεία μας στο Ριάντ αν υπήρχε Παπαδόπουλος».