«Όχι» στη δανειακή σύμβαση από τον Βαγγέλη Παπαχρήστο

Κάνει λόγο για πολιτική βέβαιης χρεοκοπίας


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19:30
12/02/2012
«Όχι» στη δανειακή σύμβαση από τον Βαγγέλη Παπαχρήστο
1
loading

Επίθεση στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πρεβέζης Βαγγέλης Παπαχρήστος, κατά τη συζήτηση στη Βουλή της νέας δανειακής σύμβασης, κατηγορώντας τον ότι επιδιώκει τη πόλωση για να αποπροσανατολίσει.

«Η χώρα χρειάζεται αυτή τη κρίσιμη στιγμή ψυχραιμία και γνώση και όχι την καλλιέργεια φόβου και οργή. Αυτή η πολιτική βαθαίνει το πρόβλημα της Ελλάδος και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην χρεοκοπία. Δεν την ψηφίζω γιατί είναι πολιτική βέβαιης χρεοκοπίας ενώ θα μας έχουν αφαιρέσει και την ασυλία. Είναι μια πολιτική που η παραμονή στο ευρώ δεν θα είναι επιλογή αυτής της χώρας αλλά των άλλων», υποστήριξε ο κ. Παπαχρήστος.

«Αυτή η πολιτική που προτείνουν στηρίζεται σε αυθαίρετες παραδοχές και σε αγυρτίες. Αυτή είναι μια τακτική δημιουργικής οικονομετρίας της ΕΕ και του ΔΝΤ με κατασκευασμένες προβλέψεις για να επιβάλουν την δική τους πολιτική. Είναι ενταγμένη σε μια πολιτική που θέλουν να επιβάλουν οι Γερμανοί δηλαδή την γερμανοποίηση της Ευρώπης για να περάσουν αλλαγές των συνθηκών και να καταργήσουν το δικαίωμα βέτο που έχει κάθε χώρα. Καλλιεργούν το φόβο με επιχειρήματα που δεν στέκονται στη παραμικρή οικονομική ανάλυση», πρόσθεσε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar jtheo

    ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΈΓΙΝΑΝ ΌΛΟΙ ΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΌΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΌΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΆΛΑΒΑΝ ΠΩΣ LΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΟΙ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ !
    ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΟ ΤΟ ΈΚΑΝΑΝ ΜΆΛΛΟΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΊΑ ΤΟΥ 80
    ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΡΩΤΆΝΕ ΤΗΣ ΠΡΏΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΈΣ ΧΏΡΕΣ ΠΩΣ ΉΤΑΝ ΕΚΤΌΣ ΕΥΡΏΠΗΣ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει