Κόκκινο πανί η συνάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη με μουσουλμάνο βουλευτή

Εσωκομματικές τριβές στους κόλπους του ΛΑΟΣ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12:55
06/02/2012
Κόκκινο πανί η συνάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη με μουσουλμάνο βουλευτή
10
loading

Εσωκομματικές τριβές στους κόλπους του ΛΑΟΣ προκάλεσε η κίνηση του Άδωνι Γεωργιάδη να δεχτεί στο υφυπουργείο τον μουσουλμάνο βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χατζηοσμάν.

Ο Παναγιώτης Αποστόλου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, με επιστολή του χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την κίνηση του υφυπουργού Ναυτιλίας, σημειώνοντας πως: «ο Χατζηοσμάν είναι εκλεγμένος πρόεδρος της παράνομης - καταργημένης με ανέκκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου, "Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης''».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Αποστόλου επισημαίνει στον υπουργό ότι με την ιδιότητά του αυτή, εκπροσωπεί το ελληνικό κράτος και κατ' επέκταση είναι «απαράδεκτο, να νομιμοποιεί τις έκνομες δραστηριότητες του βουλευτή Χατζηοσμάν, που σκοπό έχουν την απόσχιση της Δυτικής Θράκης από την Ελλάδα και την ένταξή της στην «μητέρα» Τουρκία".
Ακόμη, αναφέρει σε έντονο ύφος: «Αν φαντάζεσαι, ότι, η περιβολή Υπουργικών και Υφυπουργικών τίτλων, μπορεί να μειώσει ή να μηδενίσει την Εθνική, πατριωτική συλλογική μας συνείδηση, απατάσαι ή πλανάσαι πλάνην οικτράν».

Αναλυτικά η επιστολή του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ:

«Προς κ. Άδωνη Γεωργιάδη

Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ.

Ενταύθα
06/02/2012

Άδωνη,

Πριν λίγες ημέρες δέχθηκες στο Υφυπουργείο Ναυτιλίας τον γνωστό, για τις ανθελληνικές θέσεις και δηλώσεις του, μουσουλμάνο βουλευτή Ροδόπης του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Αχμέτ Χατζηοσμάν. Ασφαλώς θα γνωρίζεις ότι, ο «κύριος» αυτός είναι εκλεγμένος πρόεδρος της παράνομης (καταργημένης με ανέκκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου), «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης».

Προφανώς δεν έχεις αντιληφθεί ότι ως Υφυπουργός Ναυτιλίας εκπροσωπείς το Ελληνικό Κράτος και θεωρώ απαράδεκτο, να νομιμοποιείς τις έκνομες δραστηριότητες του βουλευτή Χατζηοσμάν, που σκοπό έχουν την απόσχιση της Δυτικής Θράκης από την Ελλάδα και την ένταξή της στην «μητέρα» Τουρκία, υποδεχόμενος αυτόν υπό την ως άνω ιδιότητά σου.

Με την ευκαιρία αυτή σου θυμίζω την από 4 Απριλίου 2011 (αρ. πρωτοκόλλου 817) επιστολή μου προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Πετσάλνικο, όπου κατήγγειλα τους μουσουλμάνους βουλευτές Δ. Θράκης, Χατζηοσμάν και Μάντατζη και του ζητούσα να λάβει θέση για το ασυμβίβαστο του λειτουργήματος του Έλληνα βουλευτού και συνάμα της συμμετοχής τους στο προεδρείο (πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα) «Τούρκικου» σωματείου, στην Εθνικά ευαίσθητη περιοχή της Θράκης μας. Λυπάμαι που είμαι αναγκασμένος να καταθέσω πως γι΄ αυτή την επιστολή δεν έπραξες το παραμικρό με την ιδιότητα, τόσο του Γραμματέως Κ.Ε. κοινοβουλευτικού κόμματος, όσο και με την ιδιότητα του Έλληνος βουλευτού, παρότι η επιστολή σου είχε κοινοποιηθεί.

Σου θυμίζω, επίσης, πως με τον προκάτοχό σου Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής, Μιχάλη Βάρδα είχαμε κάνει υπεράνθρωπους αγώνες, ιδιαίτερα στις ευαίσθητες περιοχές της Θράκης και της Μακεδονίας και δεν επιτρέπουμε σε κανένα, αυτούς να τους υπονομεύει, να τους διασύρει και να τους ακυρώνει.

Αν φαντάζεσαι ότι, η περιβολή Υπουργικών και Υφυπουργικών τίτλων, μπορεί να μειώσει ή να μηδενίσει την Εθνική, πατριωτική συλλογική μας συνείδηση, απατάσαι ή πλανάσαι πλάνην οικτράν.

Είμαι υποχρεωμένος να καταγγείλω δημόσια τέτοιες τακτικές και αντιλήψεις σου και σε καλώ υπό την ιδιότητά σου ως Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ., να συγκαλέσεις αυτήν, άμεσα, για να συζητηθεί το προκύψαν μέγιστο ηθικό και Εθνικό ζήτημα, από την υποτελή, επικίνδυνη στάση σου, θέτοντας ταυτόχρονα την παραίτησή σου στην διάθεση της Κεντρικής Επιτροπής.

Παναγιώτης Αποστόλου

Μέλος Κεντρικής επιτροπής ΛΑΟΣ

Πρώην Αναπληρωτής Κ.Ε. ΛΑΟΣ».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

10
σχόλια
 1. avatar Costas46

  Αφήστε τον άνθρωπο να κυβερνήσει που θα το ξαναβρεί στη ζωή του ?
  Άδωνη, γράψε κάνα βιβλίο, μου τελειώνει το προσάναμα στο τζάκι

 2. avatar Filip

  νε οντου ,γιαβρι μ...

 3. avatar pp

  Γιατί τόσος ντόρος ρε παιδιά ? ο μουσουλμάνος δεν έχει ελληνική υπηκοότητα ? δεν φορολογείται από αυτό το ρημάδοκράτος? αυτή είναι η ανεξιθρησκεία μας, η παιδεία μας ? Είναι δηλαδή καλύτεροι οι γερμανογάλλοι ???? οι μερκοζί φασίστες?

 4. avatar ΜΗ φας έχουμε γλάρο….

  ''Εσωκομματικές τριβές στους κόλπους του ΛΑΟΣ προκάλεσε η κίνηση του Άδωνι Γεωργιάδη να δεχτεί στο υφυπουργείο τον μουσουλμάνο βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ''.....αυτό τα λέει όλα.....κυβέρνηση συννέναισης εε??!!...χαχαχα έλεος

 5. avatar ιωαννιδης κυριακος

  Ανοησίες. Χρειάζεται λίγη σοβαρότητα. Οι υπερβολές βλάπτουν. Μάλλον συνηθισμένες εξυπνάδες.

 6. avatar xristina

  καρτουν.

 7. avatar trospeg3

  το ΛΑΟΣ αγαπαει την πατριδα.ολοι να στηριξουμε τον προεδρο.αυτος ξερει καλυτερα!!

 8. avatar Iasonas

  χαχαχα. τραγελαφικοι τυποι

 9. avatar fanis

  Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΗΡΑΞΕ ΛΑΟΣ ΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  1. avatar nikolaos

   take the way on ANGARA .φανής και αν δεν φανής!!!!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει