Την απόφαση του ΚΑΣ για την υλοποίηση της επένδυσης του Ελληνικού χαρακτήρισε ως «μεγάλο βήμα» ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας.

«Και από την απόφαση που είχαμε πάρει ως πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ και από χθες με την απόφαση του ΚΑΣ, γίνεται ένα μεγάλο βήμα για να υλοποιηθεί η επένδυση και με την τήρηση του νόμου και την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς» ανέφερε μιλώντας στον realfm 97,8 και σημείωσε ότι «ήταν από όλους δεδομένη και σαφής η λογική ότι η επένδυση πρέπει να γίνει».

Σχετικά με τον Κώστα Χρυσόγονο και το θέμα που έχει προκύψει με την επικείμενη ανεξαρτητοποίησή του από την ευρωομάδα του κόμματος, επισήμανε ότι ήταν μια «ειλημμένη απόφαση εδώ και καιρό».

«Κάνει την επιλογή του, ας την κάνει, δεν υπάρχει καμία στήριξη μελών του κόμματος» τόνισε ο κ. Ρήγας ενώ ανέφερε πως «μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει ούτως ή άλλως σοσιαλιστική τάση, υπάρχει ένα ενιαίο κόμμα με ρεύματα ιδεών».

«Θεωρώ ήταν μια ειλημμένη απόφαση. Από εκεί και πέρα ο Χρυσόγονος να είναι προσεχτικός γιατί ήταν και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρήγας.

Σε σχετικό ερώτημα αν θα πρέπει να παραδώσει την έδρα του στην Ευρωβουλή, απάντησε:

«Όταν κάποιος είναι υποψήφιος, είναι υποψήφιος ενός κόμματος. Δεν θα ήταν, αν το κόμμα δεν τον επέλεγε».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.