Κόσμος έχει αρχίσει να μαζεύεται στη Μητρόπολη Αθηνών από πολύ νωρίς το πρωί όπου η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα.

Η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα έως τις 13:30 όταν θα ξεκινήσει η διαδικασία για την εξόδιο ακολουθία. Μετά την κηδεία, που θα γίνει με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού αλλά η οικογένεια ζήτησε να μην γίνει δημοσία δαπάνη, ο πρώην πρωθυπουργός θα μεταφερθεί στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας κι από εκεί στα Χανιά.

Από τις 7 το πρωί η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, σκεπασμένη από τη γαλανόλευκη, εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών. Τις πρώτες τιμές στον πρώην πρωθυπουργό απέδωσαν η οικογένειά του, καθώς και τιμητικό άγημα.

Στις 15:00, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 1η Ιουνίου, στη γενέτειρά του, στα Χανιά, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, αφού προηγηθεί επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Μαγδαληνή Χαλέπας, στις 15:00.

Από τη Δευτέρα 29 Μαΐου, έχει ανοίξει βιβλίο συλλυπητηρίων στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

mhtsotak1 mhtsotak2 mhtsotak3 mhtsotak4 mhtsotak5 mhtsotak6 mhtsotak7 mhtsotak8 mhtsotak9 mhtsotak10 mhtsotak11 mhtsotak12 mhtsotak13 mhtsotak14 mhtsotak15 mhtsotak16 mhtsotak17 mhtsotak18 mhtsotak19 mhtsotak20

Βίντεο – φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος