Πετρόπουλος: Η δική μας πολιτική έβαλε ανάχωμα στην κατάρρευση

«Σήμερα έχουμε καλύτερη λειτουργία του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17:20
18/05/2017
Πετρόπουλος: Η δική μας πολιτική έβαλε ανάχωμα στην κατάρρευση
2
loading

Υπεραμύνθηκε των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της φτώχειας, μιλώντας την Ολομέλεια της Βουλής, ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος.

«Σήμερα έχουμε καλύτερη λειτουργία του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, αποτελεσματικότατη, και έχουμε αύξηση των εσόδων που σχηματίζονται μέσα στο 2017, παρά του πηχυαίους τίτλους ότι υπάρχει βόμβα στα θεμέλια του ΕΦΚΑ, ότι δεν υπάρχουν εισοδήματα, ότι δεν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες των ασφαλισμένων από τα διαθέσιμα κεφάλαια. Μόνο από το ΙΚΑ είχαμε αύξηση κατά 12% των εισπράξεων, περίπου 413 εκατ. ευρώ, σε σύγκριση με πέρυσι», σημείωσε.

Ο κ. Πετρόπουλος κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι δεν στηρίζει την προσπάθεια της κυβέρνησης σε μία κρίσιμη στιγμή και τόνισε πως «δεν γίνεται όταν ο Πιέρ Μοσκοβισί υποστηρίζει ότι θα έχουμε ρυθμό ανάπτυξης το 2017 2,1% και το 2018 2,9% να μην υπάρχει στήριξη στην προσπάθεια της κυβέρνησης». Όπως υποστήριξε, η αντιπολίτευση έχει πλεονέκτημα διότι λείπουν τα αποτελέσματα της πολιτικής της και ο λαός δεν μπορεί να συγκρίνει τις συνέπειες που ευτυχώς δεν πρόεκυψαν «διότι η δική μας πολιτική έβαλε ανάχωμα σε αυτήν την κατάρρευση».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΚ.

    Καλά μην ορκίζεσαι, επειδή το λες εσύ δεν σημαίνει ότι είναι έτσι.

  2. avatar πέρνα

    από την Χαριλάου Τρικούπη να σε \"επεφημίσουν\" οι ελεύθεροι επαγγελματίες της γειτονιάς.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει