«Δεν έχει αρθρωθεί ακόμα η εναλλακτική από την πλευρά της Κεντροαριστεράς, αλλά είναι πράγματι απαίτηση των απλών πολιτών πλεόν. Θεωρούν ότι ο Τσίπρας απέτυχε. Το κλίμα είναι 85% “τέλος ο Τσίπρας”», τόνιζε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας σήμερα στον Βήμα FM.

«Και όποιοι πάνε δίπλα του και κοντά του, θα νομίζουν ότι βρέχει. Ο Λεβέντης το έπαθε αυτό, με την απλή αναλογική δήθεν, πήγε κοντά του και νομίζει ότι βρέχει και από τότε έχει αγωνιστεί, ποινικά θέματα ανακάλυψε για τον Τσίπρα, ειδικό δικαστήριο, για να απεγκλωβιστεί από το αδιέξοδο στο οποίο μπήκε», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στην εθνική στρατηγική, ο κ. Κεγκέρογλου παρατήρησε πως «η έλλειψη κεντρικής στρατηγικής είναι το κεντρικό θέμα, η χώρα δεν έχει οδικό χάρτη. Και ενώ όλα γύρω ανακατατάσσονται, η Ελλάδα δεν έχει οδικό χάρτη, δεν έχει εθνική στρατηγική. Και πιστεύω ότι η όποια κυβέρνηση, ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο, εάν δεν δείξει υπεύθυνη στάση, να καλέσει σε εθνική γραμμή και εθνική συνεννόηση, σημαίνει ότι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της».