«Φουντώνει» η κόντρα του Μιχάλη Κραχιμάκη με τον Γιάννη Μανώλη. Μετά τις χτεσινές καταγγελίες του γραμματέα του συνδικαλιστικού της ΝΔ σχετικά με την μετάταξη του κ. Καρχιμάκη από την Ολυμπιακή στο υπουργείο Υποδομών, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πέρασε σήμερα στην αντεπίθεση.

Χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα, ο κ. Καρχιμάκης χαρακτήρισε των πρώην βουλευτή της ΝΔ «αρχιρουσφετολόγο και άνθρωπο που η αδιαφάνεια και ο λαϊκισμός είναι στο DNA του».

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, ο κ. Καρχιμάκης τον κατηγόρησε επιπλέον πως κορόιδεψε χιλιάδες ψηφοφόρους του και ψηφοφόρους της Ν.Δ. και πρώτα απ’ όλα φρόντισε να διορίσει συγγενικό του πρόσωπο».

Τον κατονόμασε δε, ως τον πρώτο «που δίδαξε την αναξιοκρατία και κορόιδεψε χιλιάδες ψηφοφόρους του ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα την ώρα που διόριζε το 2006 συγγενικό του πρόσωπο πρώτου βαθμού κάτω από το τραπέζι, χωρίς διαδικασίες στην Εθνική Ασφαλιστική».

Ο Γιάννης Μανώλης ανέφερε σε χτεσινές του δηλώσεις ότι το κόμμα του είναι έτοιμο να αντιδράσει πολύ έντονα αν διαπιστώσει ότι εντάσσονται στην εργασιακή εφεδρεία εργαζόμενοι με κομματικά κριτήρια και αναρωτήθηκε αν « ο κ. Ρόβλιας θα βγάλει σε εργασιακή τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, που μετατάχθηκε από την Ολυμπιακή στο Υπουργείο Υποδομών».