Σήμερα η συνδιάσκεψη Δυτικής Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ

Παρουσία πολυπληθούς κυβερνητικού κλιμακίου


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
10:17
22/08/2011
Σήμερα η συνδιάσκεψη Δυτικής Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ
1
loading

Σήμερα στις 5 το απόγευμα θα γίνει στην Πάτρα η αναβληθείσα από τις 18 Ιουλίου Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Δυτικής Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ. Η συνδιάσκεψη είχε τότε ματαιωθεί μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ εκατοντάδων αυτοκινητιστών ταξί και των αστυνομικών στο χώρο του ξενοδοχείου Porto Rio.

Ομιλητής θα είναι ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης ενώ παρόν θα είναι 13μελές (!) κυβερνητικό κλιμάκιο!

Παρόντες, μεταξύ άλλων, θα είναι οι υφυπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ντίνος Ρόβλιας, Εθνικής Άμυνας Κώστας Σπηλιόπουλος, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Θάνος Μωραΐτης, Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιάννης Κουτσούκος, ο γ.γ. του Υπουργείου Ανάπτυξης, Στέφ. Κομνηνός, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, ο ειδικός γραμματέας Υδάτων, Ανδρέας Ανδρεαδάκης, ο δήμαρχος Καλλιθέας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Κώστας Ασκούνης, καθώς και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Κώστας Πανταζής.

Πηγή: thebest.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar TAKIS48

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΡΧΙΜΑΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΤΗ ΝΔ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ , ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΕΠΙΜΟΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΝΔ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ Ο ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΟΜΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ . ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΔΙΚΑ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει