Σήμερα στις 5 το απόγευμα θα γίνει στην Πάτρα η αναβληθείσα από τις 18 Ιουλίου Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Δυτικής Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ. Η συνδιάσκεψη είχε τότε ματαιωθεί μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ εκατοντάδων αυτοκινητιστών ταξί και των αστυνομικών στο χώρο του ξενοδοχείου Porto Rio.

Ομιλητής θα είναι ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης ενώ παρόν θα είναι 13μελές (!) κυβερνητικό κλιμάκιο!

Παρόντες, μεταξύ άλλων, θα είναι οι υφυπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ντίνος Ρόβλιας, Εθνικής Άμυνας Κώστας Σπηλιόπουλος, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Θάνος Μωραΐτης, Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιάννης Κουτσούκος, ο γ.γ. του Υπουργείου Ανάπτυξης, Στέφ. Κομνηνός, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, ο ειδικός γραμματέας Υδάτων, Ανδρέας Ανδρεαδάκης, ο δήμαρχος Καλλιθέας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Κώστας Ασκούνης, καθώς και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Κώστας Πανταζής.

Πηγή: thebest.gr