Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν όταν θα είμαστε έτοιμοι

«Εάν δεν καταφέρουμε να γίνουν στο τέλος του 2015, θα γίνουν στις αρχές του 2016»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13:31
01/12/2015
Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν όταν θα είμαστε έτοιμοι
3
loading

Δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο μετάθεσης της ημερομηνίας της κάλπης ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως δήλωσε, «οι εκλογές θα γίνουν όταν θα είμαστε έτοιμοι. Εάν δεν καταφέρουμε να γίνουν στο τέλος του 2015, θα γίνουν στις αρχές του 2016».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: «Οι εκλογές θα γίνουν όταν θα είμαστε έτοιμοι. Είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με αξιόπιστες εταιρίες, οι οποίες θα υποδείξουν την ημερομηνία των εκλογών. Εάν δεν καταφέρουμε να γίνουν στο τέλος του 2015 θα γίνουν στις αρχές του 2016.

Θα ήθελα οι εκλογές να είχαν γίνει, όμως, δεν θα ξαναβάλουμε το κάρο μπροστά από το άλογο.

Μέχρι να εκλεγεί Πρόεδρος, η Νέα Δημοκρατία θα αντιπολιτεύεται με τη μέγιστη δυνατή σοβαρότητα και οι αποφάσεις θα λαμβάνονται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Παράλληλα, απέρριψε τα σενάρια περί διάσπασης του κόμματος. «Θεωρώ απίθανο το ενδεχόμενο διάσπασης. Για να γίνει η Νέα Δημοκρατία μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη πρέπει να μάθει να ζει και με τις όποιες εσωτερικές διαφωνίες μέσα στο Κόμμα. Αυτό σημαίνει ένα πλαίσιο εσωκομματικής Δημοκρατίας πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο εκλογών, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Δεν βλέπω ενδεχόμενο εκλογών. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα πρέπει να επιζητά εκλογές γιατί δεν είναι έτοιμη να κυβερνήσει».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar ασπρος μπεμπαντας

    Οτι και να κανετε χ....κε η φοραδα στ'αλωνι...

  2. avatar Ζήσε Μάη μου

    Και αν δεν γίνουν το 2016 τότε σίγουρα αρχές 2017 με τέλος 2018 η παράταξή μας θα είναι με νέο αρχηγό. Ίσως και μέσα στο 2019. Αλλά το 2010 Θα μας βρει πανέτοιμους.

  3. avatar el

    καλυτερα το 2050 για να μη ζουν

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει