Σφοδρή επίθεση κατά του Νίκου Μιχαλολιάκου εξαπέλυσε η Λιάνα Κανέλλη, με αφορμή το νέο βίντεο με δηλώσεις του αρχηγού της Χρυσής Αυγής που δημοσίευσε η Εφημερίδα των Συντακτών.

Το βίντεο περιλαμβάνει δηλώσεις Μιχαλολιάκου αμέσως μετά την επίθεση του Κασιδιάρη στο στούντιο του ΑΝΤ1 εναντίον της Λιάνας Κανέλλη. Ο κ. Μιχαλολιάκος ακούγεται να στοχοποιεί την Κανέλλη, τη Δούρου, αλλά και τον Τσίπρα.

«Να καθησυχάσω όσους πιστεύουν ότι θα μας κοστίσει εκλογικά το επεισόδιο στον ΑΝΤ1. Λοιπόν, ακούστε τα νέα: η Χρυσή Αυγή ανέβηκε δύο ολόκληρες μονάδες στις κρυφές δημοσκοπήσεις μετά το επεισόδιο αυτό. Ας το πάρουν απόφαση. Δεν τελειώνει ο αγώνας έτσι εύκολα. Κι αν νομίζουν τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν, οι διάφορες Κανέλλη και οι διάφορες Δούρου και οι Τσίπρες ότι θα σταματήσουν το ποτάμι το εθνικιστικό, το κάναν κι άλλη φορά και τους θάψαμε στον Γράμμο και στο Βίτσι και νικήσαμε. Αυτό θα ξαναγίνει αν το θέλουν», ακούγεται να λέει ο κ. Μιχαλολιάκος.

Η Λιάνα Κανέλλη σχολίασε το επίμαχο βίντεο, λέγοντας πως ο Μιχαλολιάκος ομολόγησε προκλήσεις, βιαιοπραγίες στα πλαίσια προεκλογικής εκστρατείας.

«Οι φασίστες παραληρούν γιατί τα πράγματα δεν πάνε καλά. Ο κόσμος έχει αρχίσει και καταλαβαίνει. Η θέση τους είναι στο βόθρο της ιστορίας. Είναι οι ηττημένοι του ’45 και θα ξαναχάσουν», δήλωσε η κα Κανέλλη, μιλώντας στο Mega, και πρόσθεσε πως «πουλάνε την απειλή ότι θα ρθούνε».

Δείτε το βίντεο…