Τον προβληματισμό τους για τα ενδεχόμενα προβλήματα που δημιουργούνται από την μη τοποθέτηση προέδρου και αντιπροέδρων στο  Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο, αλλά και στο Ελεγκτικό Συνέδριο εξέφρασαν τέσσερις πρώην πρόεδροι του Συμβουλίου της Επικρατείας  κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους με τον υπουργό Δικαιοσύνης Νικ. Παρασκευόπουλο.

Συγκεκριμένα, τον υπουργό Δικαιοσύνης επισκέφθηκαν οι πρώην πρόεδροι του ΣτΕ, Χρ. Γεραρής, Γιώρ. Παναγιωτόπουλος, Παν. Πικραμμένος και Κ. Μενουδάκος οι οποίοι επισήμαναν, σύμφωνα με πληροφορίες,  τα προβλήματα που δημιουργούνται στην λειτουργία των δικαστηρίων από την απουσία προέδρων και αντιπρόεδρων, αλλά και τις ανησυχίες  των δικαστών.

Ο  κ. Παρασκευόπουλος  , σύμφωνα πάντα με τις ίδιες  πληροφορίες,  ανέφερε πως  η πλήρωση των επίμαχων θέσεων των προέδρων και αντιπροέδρων  δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι  σύντομα θα πληρωθούν. Μάλιστα , ο κ. Παρασκευόπουλος εξήγησε ότι υπήρξε καθυστέρηση λόγω του δημοψηφίσματος και των εκλογών.