Πυρ κατά… παντός υπευθύνου εξαπολύει η συνεργαζόμενη βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή στον απόηχο της χθεσινής απουσίας της από την ψηφοφορία για την εξουσιοδότηση του Αλέξη Τσίπρα να συνάψει μία οριστική συμφωνία στις Βρυξέλλες.

Η κα Μακρή, η οποία κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην κοινοβουλευτική Επιτροπή, πριν την Ολομέλεια, είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν προτίθεται να υπερψηφίσει το σχέδιο νόμου, γεγονός που καθιστά αμφίβολη την συνέχιση της συμπόρευσής της με την Κουμουνδούρου.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η κα Μακρή αναφέρει ότι «Λυπάμαι που χαλάω τα σχέδια της Ρόζ και γαλάζιας μονταζιέρας. Δεν θα σας έκανα ποτέ την χάρη να εξαπολύσετε επικοινωνιακή επίθεση στο προσώπο μου ταυτίζοντας με με χώρους που ποτέ δεν ανήκα ιδεολογικά. Ήμουν ξεκάθαρη και η ψήφος μου καταγράφηκε στην διαδικασία συζήτησης στην επιτροπής της οποία αποτελώ μέλος και όπως ορίζει ο κανονισμός της Βουλής. Μέτρα λιτότητας από μένα ως Βουλευτή δεν θα περάσουν κι εγώ τιμώ τον όρκο που έδωσα στους πολίτες και την πατρίδα.
Περαστικά σας στα τρόλ ρόζ και γαλάζια. Ραντεβού στα γουναράδικα».ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ