Στις 10:30 το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής συναντάται με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εσωτερικών της Σερβίας Ivica Dacic προκειμένου να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, που αφορούν στη διμερή συνεργασία των δύο χωρών, για το άσυλο, το οργανωμένο έγκλημα και την πολιτική προστασία.

Στις 11:00 αρχίζει στη Βουλή συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση των υποβρυχίων. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί το απόγευμα με μυστική ψηφοφορία.

Στις 11:00 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας σύσκεψη με σκοπό τον συντονισμό και την εφαρμογή μέτρων όλων των φορέων που εμπλέκονται στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών.

Στις 12:00 συνεδριάζει στη Βουλή υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου το υπουργικό συμβούλιο.

Την ίδια ώρα στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνα συνέντευξη Τύπου για τον «28ο Γύρο Αθήνας» που θα γίνει στις 15 Μαΐου.

Επίσης στις 12:00 στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ συνέντευξη Τύπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων με θέμα: «Πορεία Τουρισμού 2011, Εργασιακές σχέσεις των εργαζομένων στον Τουρισμό-Επισιτισμό και Μορφή Εργασίας».

Στις 12:00 στο αμφιθέατρο του νοσκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» εκδήλωση για την υπογραφή της συνεργασίας μεταξύ του νοσοκομείου και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της παρουσίασης της Προνομιακής Κάρτας Υγείας για τα μέλη και τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων του ΕΒΕΑ.