Συνέχεια στην κόντρα με την κυβέρνηση για το μισθολογικό καθεστώς των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων δίνει η ΝΔ με αφορμή και τις τελευταίες δηλώσεις του υφυπουργού Εσωτερικών, Γιώργου Ντόλιου, σύμφωνα με τις οποίες δεν έχει συζητήσει με τους συναδέλφους του για το θέμα και δεν υπάρχει συγκεκριμένη απόφαση.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, επεσήμανε ότι «ο κ. Ντόλιος άδειασε τόσο τον κ. Ραγκούση όσο και τον κ. Μπεγλίτη» και ζήτησε να μάθει από την κυβέρνηση τι σχεδιάζει να κάνει σε αυτό το θέμα.

«Τι έγινε, τι γίνεται, τι σχεδιάζεται, κανένας δεν ξέρει. Φάσκουν και αντιφάσκουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος και κατηγόρησε τους υπουργούς της κυβέρνησης ότι «δεν λένε τίποτα για την ταμπακέρα».

Εν τω μεταξύ, «ανοησίες» χαρακτήρισε ο κ. Μιχελάκης τα δημοσιεύματα του τύπου που θέλουν τον Αντώνη Σαμαρά να ετοιμάζεται να υιοθετήσει ηλικιακά κριτήρια για όσους θέλουν να είναι υποψήφιοι με τη ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε πως «δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη από την πλευρά του Προέδρου του κόμματος».

Τέλος, ο κ. Μιχελάκη αρνήθηκε να σχολιάσει ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τα όσα αναφέρονται για τον Πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, σε έγγραφα που έχουν διαρρεύσει μέσω της ιστοσελίδας Wikileaks.