«Μονόδρομος» η πώληση δημόσιας περιουσίας

Τι δήλωσε ο Στέφανος Μάνος


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:00
20/02/2011
«Μονόδρομος» η πώληση δημόσιας περιουσίας
1
loading

Υπέρ της πώλησης ακίνητης περιουσίας για να συγκεντρωθούν τα 50 δισεκατομμύρια ευρώ τάχθηκε ο Στέφανος Μάνος.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5», Ο Σ. Μάνος, χαρακτήρισε «επιπολαιότητα» το πρόγραμμα fast track για το Ελληνικό, ενώ δεν δίστασε να πει ότι με τον τρόπο που επέλεξε να το αξιοποιήσει η κυβέρνηση θα το… «μαγαρίσει».

«Κατά τη γνώμη μου το Ελληνικό είναι η καλύτερη έκταση στην Ελλάδα, από πλευράς δυνητικής αξίας. Να μην σας πω ίσως και στη Μεσόγειο» είπε.

Ο κ. Μάνος αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε με τους ημιυπαίθριους, λέγοντας ότι ο υφυπουργός Γ. Ντόλιος ήταν ο τελευταίος που έφταιγε. «Τον κ. Παπακωνσταντίνου και την κ. Μπιρμπίλη πρέπει να μέμφονται. Όταν οι κ. Παπακωνσταντίνου και Μπιρμπίλη έφτιαξαν το νόμο, τον έφτιαξαν στο πόδι, αλλά με πάρα πολλές σελίδες, αλλά δεν αντελήφθησαν ή δεν κατάλαβαν ή δεν πρόσεξαν ότι με την επέκταση ενός σπιτιού ενεργοποιούνται αμέσως και άλλοι νόμοι» δήλωσε.

Όσον αφορά στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, ο κ. Μάνος εκτιμά ότι τα νομοθετήματα είναι κατασκευάσματα των υπηρεσιών και ότι είναι «εκατό τοις εκατό» κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar KatDelBar

    Επιπολαιότητα είναι ο γενικός χαρακτηρισμός όλων τον πολιτικών σην ελλάδα!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει