Ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρθηκε στην στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Είναι άδικη και υπερβολική η στοχοποίηση του ΣΥΝ γιατί ότι ούτε η ηγεσία του ΣΥΝ, ούτε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είχε οποιαδήποτε ενημέρωση και συμμετοχή στην ενέργεια.»

Ωστόσο δεν παραλείπει την κριτική του στον Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας: «Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ και επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ καλείται να εντείνει όλες εκείνες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να μη μας φορτώνονται, ενέργειες που, ανεξάρτητα από τις καλές τους προθέσεις, δημιούργησαν περισσότερα προβλήματα απ’ αυτά που επιχειρούν να λύσουν».

Σε συνέντευξη του στο «κανάλι 9 9,89» σχολίασε και τη στάση των δύο μεγάλων κομμάτων για τη Siemens λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σ’ αυτό το θέμα υπάρχει ομερτά, είναι τα «Άγια των Αγίων» τα κομματικά ταμεία και η χρηματοδότησή τους με μαύρο χρήμα. Κανείς Έλληνας δεν είναι ηλίθιος να πιστεύει ότι μόνο η Siemens έδινε μίζες για να παίρνει δουλειές στην Ελλάδα. Απλώς το σκάνδαλο αυτό ξέσπασε και αποκαλύφθηκε εκτός Ελλάδας και μας δόθηκε η δυνατότητα να ξεβρομίσουμε αυτή την κατάσταση. Αλλά και τα δύο κόμματα με το δόγμα «βάστα με να σε βαστώ», επιδιώκουν το κουκούλωμα».