Στο πλατό της εκπομπής «Η επόμενη ημέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο βρέθηκε η Νάντια Γιαννακοπούλου, το βράδυ της Παρασκευής (29/03), στο «αέρα» του Action 24. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της εκπομπής, ο δημοσιογράφος «πάγωσε» την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με αφορμή το επάγγελμα του συζύγου της, Μάξιμου Μουμούρη.

Ειδικότερα, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εξηγώ, για να μην παρεξηγούμαι, θα δίνω ένα κλικ περισσότερο χρόνο στην κα. Γιαννακοπούλου διότι οφείλω να την καταγγείλω δημοσίως. Ότι απόψε έχει πρεμιέρα ο σύζυγος της, ο εξαιρετικός ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης και πρέπει να είναι στην πρεμιέρα του συζύγου της. Εγκαταλείπει το πάνελ αυτό και θα πάει στον σύζυγο, στην πρεμιέρα του».

«Συζυγικές υποχρεώσεις, κ. Κοτρώτσο» απάντησε, με χαμόγελο, η Νάντια Γιαννακοπούλου για να συμπληρώσει ο δημοσιογράφος: «Και πολιτιστικές! Είπε, όμως, ότι θα μας αποζημιώσει με ελεύθερη είσοδο για να δούμε μια εξαιρετική παράσταση στο θέατρο».

Τότε, ωστόσο, παρενέβη ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης για να τονίσει, με χιούμορ, στον δημοσιογράφο πως «το θέμα είναι να στηρίξουμε την Τέχνη, όχι να να πάμε τζάμπα. Αυτό περιμένει τώρα ο σύζυγος της Νάντιας. Αλλά για εσάς, νομίζω, θα γίνει μια εξαίρεση».

«Αυτό που είπατε… με ταπώσατε. Ειλικρινά. Έχετε απόλυτο δίκιο» τόνισε ο κ. Κοτρώτσος.