Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Νότη Μηταράκη στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πορίσματος για το δυστύχημα των Τεμπών, όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε την πλειοψηφία πως «σκότωσε 57 ανθρώπους».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Πλεύρης, επέκρινε την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, κάνοντας λόγο για συνεχές μπούλινγκ σε βάρος βουλευτών της πλειοψηφίας. «Υπάρχουν κάποιοι από εμάς που δεν εξαγοραζόμαστε και θα μας βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας κάθε φορά που θα προσπαθείτε να μπαζώσετε την αλήθεια. Σκοτώσατε 57 ανθρώπους και θέλετε να καλύψετε τα ίχνη σας», είπε η κα Κωνσταντοπούλου, προκαλώντας αντιδράσεις στην πλευρά της πλειοψηφίας.

Σχολιάζοντας τα παραπάνω, ο υπουργός Επικρατείας, Μ. Βορίδης είπε ότι σε αυτή την αίθουσα έχουμε ακούσει απίστευτες ακρότητες από την εποχή που ήταν πρόεδρος η κυρία Κωνσταντοπούλου και ότι αυτό το ζούμε και πάλι τώρα: «Μην σας προκαλεί έκπληξη. Το έχουμε ξαναπεράσει. Ο τοξικός ο λόγος και όσοι τον εκπροσώπησαν, εξαφανίστηκε πολιτικά, ευτυχώς. Κάποιοι νομίζουν ότι θα ξανακάνουν καριέρα με αυτό», είπε ο κ. Βορίδης.

Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός Νότης Μηταράκης της απάντησε πως έχει συμπεριφορά αντίστοιχη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. «Πρώτη φορά βλέπω δικηγόρο που έχει επαγγελματική σχέση σε δυστύχημα να εκμεταλλεύεται την κοινοβουλευτική του ιδιότητα για να προωθήσει το επαγγελματικό του έργο. Έχω να δώ τόσο ακραία επίθεση κατά βουλευτών από τις ημέρες της Χρυσής Αυγής. Και η συμπεριφορά σας συνάδει με την ακραία συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νότης Μηταράκης.