Στις ευρωεκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο αναφέρθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης την Παρασκευή 15/3. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η δεύτερη θέση του κόμματός της είναι δεδομένη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» η βουλευτής τόνισε: «Η δεύτερη θέση του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές είναι δεδομένη».

«Ο κ. Ανδρουλάκης δεν θα είναι δεύτερος» ανέφερε τονίζοντας ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε πανικό υπό το φως των δημοσκοπήσεων.

Η Θεοδώρα Τζάκρη παράλληλα υποστήριξε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές είναι «να πάρουμε ένα ποσοστό εφαλτήριο για τις επόμενες εθνικές εκλογές. Εκτιμώ ότι θα είναι ένα ποσοστό αισθητά καλύτερο από αυτό που είχαμε στις εκλογές. Να έχει δηλαδή το 2 μπροστά» υπογράμμισε.

«Ασχολούμαστε με ένα μη υφιστάμενο πρόβλημα» είπε για τις εταιρείες του Στέφανου Κασσελάκη

Σχετικά με τις εταιρείες του Στέφανου Κασσελάκη και τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί για αυτές η βουλευτής υποστήριξε «ασχολούμαστε με ένα μη υφιστάμενο πρόβλημα που αναπαράγει εσκεμμένα ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη για να μας απομακρύνει από τα υπαρκτά προβλήματα, από την ακρίβεια και την συγκάλυψη των ευθυνών τους στην τραγωδία των Τεμπών».

Όσον αφορά την σχετική τροπολογία που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στο νόμο του 2016 η κα Τζάκρη ανέφερε ότι τη διάταξη σχετικά με τις offshore εταιρείες δεν τις είχε ψηφίσει τότε η ΝΔ και πως δεν είναι λάθος αλλά ελλιπής.