Την πρώτη συνέντευξη μετά την καταγγελία σε βάρος του για βιασμό και ξυλοδαρμό από την Ελένη Χρονοπούλου έδωσε ο Αλέξης Γεωργούλης. Όπως τόνισε, τον εξιτάρει η ιδέα μιας δεύτερης θητείας στην Ευρωβουλή, ενώ δήλωσε πως πρέπει πρώτα να το σκεφτεί σοβαρά.

Μιλώντας στην εκπομπή του TRT «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» και τον Σωτήρη Πολύζο ενόψει των επερχόμενων ευρωεκλογών, ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περιέγραψε το έργο που έχει αναλάβει στο Ευρωκοινοβούλιο στον τομέα του πολιτισμού.

Ο Ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης

«Θα ήθελα να πάω σε μια δεύτερη θητεία»

«Κάποιος θα πει: “έχεις τον Γεωργούλη και δεν τον ρωτάς για όλη αυτή την ιστορία;”. Αν ο Αλέξης Γεωργούλης μπορούσε δεν θα το έλεγε απλώς, θα βροντοφώναζε, αλλά δεν είναι στο δικό του χέρι να κάνει ανακοινώσεις και πάμε παρακάτω», είπε ο Σωτήρης Πολύζος κάποια στιγμή, με τον ευρωβουλευτή να μην αντιδρά και να συνεχίζει τη συζήτηση από εκεί που την άφησαν νωρίτερα.

«Υπάρχουν προτάσεις. Οι ευρωεκλογές είναι κάτι που για μένα θα σηματοδοτούσε μία νέα θητεία, θα ζητούσα από τον κόσμο να προσπαθήσω να παλέψω σε μια νέα θητεία. Αυτή η σκέψη με εξιτάρει πάρα πολύ», υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής.

«Θα ήθελα να πάω σε μια δεύτερη θητεία. Το θέμα είναι ότι πρέπει να το σκεφτώ πάρα πολύ και με φέρνει στο 50-50 το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και αν μπορεί να σταθεί η δική μου οπτική γωνία με βάση όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα», συμπλήρωσε ο Αλέξης Γεωργούλης.