Εμφανή έκανε τον εκνευρισμό του ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς και πρώην υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος για το γεγονός ότι μισή ώρα πριν την έναρξη εκπομπής όπου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αρένα» του ΑΝΤ1, με παρουσιάστρια τη Μαρία Αναστασοπούλου, κι ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν προς το στούντιο, τον ενημέρωσαν ότι ακυρώνεται η συμμετοχή του στο πάνελ.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, είχε κληθεί χθες βράδυ μαζί με άλλους για μια συζήτηση που θα αφορούσε το μέλλον της Αριστεράς. Η εκπομπή θα προβαλλόταν τα μεσάνυχτα ωστόσο η βιντεοσκόπησή της θα γινόταν στις 22:00. Σύμφωνα με τον κ. Τσακαλώτο, τον ειδοποίησαν μισή ώρα πριν την παρουσία του να επιστρέψει στο σπίτι, γιατί θα δώσει συνέντευξη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

«Δέκα λεπτά πριν την έναρξη της βιντεοσκοπημένης συζήτησης ενημερώθηκα από το κανάλι ότι το πρόγραμμα αλλάζει γιατί θα παραχωρήσει συνέντευξη ο κύριος Κασσελάκης. Ομολογώ ότι εκνευρίστηκα. Ήμουν ήδη σαράντα λεπτά στο δρόμο για να φτάσω στο στούντιο», έγραψε χαρακτηριστικά. Η ειρωνεία είναι ότι η εκπομπή ξεκίνησε κανονικά στις 12 το βράδυ… χωρίς ωστόσο τον κ. Κασσελάκη.

Σήμερα το βράδυ είχα -όχι μόνο εγώ- προσκληθεί στον Ant1 για μια συζήτηση γύρω από το μέλλον της Αριστεράς στη χώρα μας….

Posted by Ευκλείδης Τσακαλώτος on Sunday, February 25, 2024

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για άγνωστο λόγο, ακύρωσε την εμφάνισή του στην εκπομπή. Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετέβη χθες το βράδυ σε μπαρ, στο κέντρο της Αθήνας, με βουλευτές του κόμματός του, για να γιορτάσουν την επικράτησή του στο συνέδριο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες μάλιστα, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση στο κανάλι με την αλλαγή αυτή της τελευταίας στιγμής.

Ξεκινώντας η κ. Αναστασοπούλου είπε στον πρόλογο της εκπομπής, που προβλήθηκε κανονικά τα μεσάνυχτα: ««Καλώς ήρθατε στην έκτακτη «Αρένα». Για να είμαι ειλικρινής για άλλα πράγματα είχαμε ετοιμαστεί απόψε. Αλλά επειδή τις τρεις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει πάρα πολλά το αλλάξαμε και θα δείτε ότι θα έχουμε και πάρα πολύ καλή παρέα…». Στο πάνελ συμμετείχαν οι δημοσιογράφοι Αντώνης Δελλατόλας και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, καθώς επίσης και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη, Νίκος Φαραντούρης και Χρήστος Σπίρτζης. Αρκετά αργότερα στη συζήτηση προστέθηκαν ο Πέτρος Παππάς, ο Διονύσης Καλαματιανός με skype και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.