Στα πλαίσια του διαλόγου για την αγροτική πολιτική, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης, συναντήθηκε με το νέο υπεύθυνο τομεάρχη Αγροτικού της Ν.Δ., Γιώργο Κασαπίδη.

Μετά τη συνάντηση, ο κ.Σκανδαλίδης δήλωσε ότι η αγροτική πολιτική είναι υπόθεση εθνική και ότι δεν νοείται έξοδος από την οικονομική κρίση της χώρας, χωρίς ανάπτυξη της ελληνική γεωργίας. Χαρακτήρισε «πάρα πολύ χρήσιμη»« τη συζήτηση και αναφέρθηκε σε «πολύχρονη καθυστέρηση που δεν αφορά τους τελευταίους μήνες».

Ο κ.Κασαπίδης μετέφερε στον υπουργό τις ανησυχίες του αγροτικού κόσμου για τις πολύμηνες καθυστερήσεις που σημειώνονται, στην αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων της γεωργίας μας. Επισήμανε δε ότι η Ν.Δ., θα ασκήσει αυστηρή κριτική στο κυβερνητικό έργο αλλά θα συμβάλλει αποφασιστικά στο διάλογο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ανακούφιση των αγροτών μας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.