Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο τμήμα επειγόντων του Ευαγγελισμού, το οποίο βρίσκεται σε εφημερία, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής (13:00) o υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, συνομιλώντας με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ασθενείς, αλλά και τους συνοδούς τους.

Ο υπουργός Υγείας άκουσε με προσοχή όσα του είπαν, κυρίως οι ίδιοι οι ασθενείς, για την εμπειρία τους στο ΕΣΥ και οι συνοδοί τους και εξέφρασε σε όλους και την δική του αγωνία και προτεραιότητα ώστε να βελτιωθούν το συντομότερο τα πράγματα στην Υγεία.

Ο κ. Γεωργιάδης ενημερώθηκε από τον διοικητή του Νοσοκομείου, Αναστάσιο Γρηγορόπουλο, για τον αριθμό αφίξεων περιστατικών στα επείγοντα, τον χρόνο αναμονής και την αντιμετώπιση τους.

«Πραγματοποίησα σήμερα, αιφνιδιαστική επίσκεψη στο τμήμα επειγόντων του ΓΝΑ Ευαγγελισμός, το οποίο βρίσκεται σε εφημερία. Συνομίλησα με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς και συνοδούς αυτών. Άκουσα και τα καλά και τα άσχημα από τον κόσμο που περίμενε, ορισμένοι για πολλές ώρες. Ευχαριστώ πραγματικά το ιατρικό και το νοσηλευτικό αλλά και το διοικητικό προσωπικό του ΕΣΥ για τις προσπάθειες που καταβάλλουν. Ο Διοικητής κ. Γρηγορόπουλος παραμένει ένας από τους πιο άξιους Διοικητές. Θα συνεχίσω με επισκέψεις σε όλα τα Νοσοκομεία για να βρούμε τις πιο έξυπνες και εφικτές λύσεις για να λύσουμε τα προβλήματα των ανθρώπων», έγραψε ο υπουργός Υγείας στο Facebook.

Πραγματοποίησα σήμερα, αιφνιδιαστική επίσκεψη στο τμήμα επειγόντων του ΓΝΑ Ευαγγελισμός, το οποίο βρίσκεται σε εφημερία….

Posted by Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis on Sunday, January 21, 2024