Συνεχίζονται τα βήματα του έργου της Διπλής Ανάπλασης στον Βοτανικό με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη να σημειώνει με ανάρτησή του τη Δευτέρα (6/11) πως έγινε ακόμη μια ενέργεια που φέρνει ακόμη πιο κοντά την πραγματοποίηση της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου ενέκρινε την δημοπράτηση 215 στρεμμάτων στον Ελαιώνα για την δημιουργία του μεγαλύτερου πνεύμονα πρασίνου της Αθήνας στα πλαίσια της Διπλής Ανάπλασης.

Εγκρίθηκε σήμερα από την οικονομική επιτροπή, η δημοπράτηση του μεγαλύτερου πνεύμονα πρασίνου της Αθήνας, έκτασης 215…

Posted by Κώστας Μπακογιάννης on Sunday, November 5, 2023

Η ανάρτηση του κ. Μπακογιάννη:

«Εγκρίθηκε σήμερα από την οικονομική επιτροπή, η δημοπράτηση του μεγαλύτερου πνεύμονα πρασίνου της Αθήνας, έκτασης 215 στρεμμάτων, στον Ελαιώνα, στο πλαίσιο της Διπλής Ανάπλασης. Η Δημοτική μας Αρχή, τηρώντας τις δεσμεύσεις της, υλοποιεί -βάσει χρονοδιαγράμματος- το μεγάλο έργο της Διπλής Ανάπλασης, το οποίο με “όχημα” το νέο σύγχρονο γήπεδο του Παναθηναϊκού, θα επεκτείνει τα επόμενα χρόνια την πόλη και θα δώσει νέα πνοή σε αυτήν την υποβαθμισμένη επί δεκαετίες περιοχή».