Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος πέτυχε μια θριαμβευτική νίκη στις χθεσινές αυτοδιοικητικές εκλογές, συγκεντρώνοντας ποσοστό 55,09% από τον πρώτο γύρο. Η νίκη του όμως σημαδεύτηκε από όσα είπε για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και τη δήλωσή του ότι θέλει να αποκτήσει δύο αγόρια με τον σύντροφό του με παρένθετη μητέρα.

«Δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός είμαι ένας από εσάς. Τα τελευταία 40 χρόνια, ποιοι κυβέρνησαν την Ελλάδα, δικηγόροι και γιατροί, αυτοί τη χρεοκόπησαν. Και έχεις κάποιες εκπομπές, κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία ασχολούνται με τον Κασσελάκη.

Ο οποίος είπε ότι εγώ επειδή δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θέλω να υιοθετήσω δύο αγόρια. Δηλαδή τι θέλεις να πεις, ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π…δες;», είπε στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη του και προκάλεσε σάλο.

Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα για όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

Μέσω Facebook, ο Αχιλλέας Μπέος προχώρησε σε μια διευκρινιστική δήλωση μετά τις αντιδράσεις.

«Αν και έχουμε άλλα να σκεφτούμε, μια διευκρίνιση είναι αναγκαία. Η αναφορά μου στον Κασσελάκη αφορούσε την απαράδεκτη δήλωσή του για δύο κατά ” παραγγελία” γιούς. Ολοι καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνη είναι αυτή.

Οσον αφορά τα περί ομοφοβίας και τις λοιπές αηδίες δεν το συζητώ. Εχω πολλούς φίλους με αυτό τον προσανατολισμό, που κανουμε και καλή παρέα. Τους μόνους που δεν αντέχω είναι τους τοξικούς και επικίνδυνους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου και επιλογών», έγραψε.

Αν και έχουμε άλλα να σκεφτούμε, μια διευκρίνιση είναι αναγκαία. Η αναφορά μου στον Κασσελάκη αφορούσε την απαράδεκτη…

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Sunday, October 8, 2023

Τα αποτελέσματα στον δήμο Βόλου…