Σαρωτική νίκη κατάφερε ο Αχιλλέας Μπέος στο Βόλο και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη και μίλησε με χυδαιότητα. Συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Μπέος αναφερόμενος στην επιθυμία που εξέφρασε ο κ. Κασσελάκης να αποκτήσει μαζί με τον σύντροφό του, δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, χρησιμοποίησε χυδαίους χαρακτηρισμούς.

«Δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός είμαι ένας από εσάς. Τα τελευταία 40 χρόνια, ποιοι κυβέρνησαν την Ελλάδα, δικηγόροι και γιατροί, αυτοί τη χρεοκόπησαν. Και έχεις κάποιες εκπομπές, κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία ασχολούνται με τον Κασσελάκη.

Ο οποίος είπε ότι εγώ επειδή δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θέλω να υιοθετήσω δύο αγόρια. Δηλαδή τι θέλεις να πεις, ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@ες;».

«Οι Βολιώτες πρέπει να ντρέπονται» – Ξεσηκωμός στο twitter για τη χυδαιότητα του Αχιλλέα Μπέου

Οι χρήστες του twitter ξεσηκώθηκαν κατά του Αχιλλέα Μπέου και τόνισαν πως οι Βολιώτες πρέπει να ντρέπονται που τον εξέλεξαν ξανά ενώ δεικτικά ανέφερε ότι: «Όταν θα πνιγεί σε λίγο καιρό πάλι ο Βόλος, λογικά οι Βολιώτες θα σκέφτονται “Ε, ντάξει, τουλάχιστον τα παιδιά μας δεν είναι π…ες”»

Διαβάστε ακόμη: Με επεισόδιο με τον Νάσο Ηλιόπουλο «γιόρτασε» την πρωτιά του ο Αχιλλέας Μπέος: «Τι δουλειά κάνεις ανεπάγγελτε; – Καραγκιοζιλίκια»