Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, σχολίασε τις πρώτες ημέρες του Στέφανου Κασσελάκη ως προέδρο του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τον «άσχετο».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα Μπέου στο Βόλο και στην τοποθέτησή του για το στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε: «Δεν έχει ξεκινήσει καλά ο κ. Κασσελάκης. Χθες, κατάφερε να κάνει δύο μεγάλα φάουλ κυρίως γιατί είναι άσχετος».

«Έχουμε πει ότι η ΝΔ δεν εμπλέκεται στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Και μάλιστα στον Βόλο, την περασμένη φορά είχε κατέβει υποψήφια που στηριζόταν από τη ΝΔ και ο κ. Μπέος κατέβηκε ως ανεξάρτητος. Και αν εκλεγεί ο κ. Μπέος την Κυριακή, δεν θα εκλεγεί ως ΝΔ αλλά ως Μπέος. Άρα η ΝΔ δεν έχει εμπλοκή. Όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητάει από τη ΝΔ κάτι με το οποίο δεν έχει σχέση το κόμμα, επειδή είναι άσχετος», συνέχισε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

«Αυτό που έγινε με το ΟΑΚΑ, δεν έγινε γιατί ο Μητσοτάκης είναι ανακόλουθος με αυτό που είπε αλλά γιατί ο Μητσοτάκης προχώρησε αυτό που είπε. Ξέρει ο κ. Κασσελάκης πόσο καιρό χρειάζεται για να ενταχθεί ένα έργο σε δημόσιους ευρωπαϊκούς πόρους, για να εκπονηθεί μία μελέτη και να γίνει διαγωνισμός για να ολοκληρωθεί το έργο;», πρόσθεσε.

Στον υπουργό Εργασίας απάντησε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δώρα Αυγέρη η οποία είπε:

«Ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης ας είναι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά που θα σπεύσει να χαρακτηρίσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κι ας βρει πρώτα έστω και μια κουβέντα να πει, για τα δημοσιεύματα των New York Times και του Documento, τα οποία αποκαλύπτουν την ‘ειδική’ σχέση που φέρεται να είχε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ με την Huawei και τα δώρα που φέρεται να λάμβανε από την κινεζική εταιρεία. Εκτός κι αν, ξέχασε να μιλήσει για αυτά, επειδή κοιτούσε το ρολόι του».