Σε νέα απάντηση για το χθεσινό του ατόπημα, να αποκαλέσει «κρατίδιο» το ψευδοκράτος στην βόρεια Κύπρο ωσάν να είναι αναγνωρισμένη οντότητα, προχώρησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Ο εξ Αμερικής νεαρός επιχειρηματίας βρέθηκε στον διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» νωρίς σήμερα το πρωί προκειμένου να αναχωρήσει για τη βόρεια Ελλάδα, καθώς θα περιοδεύσει σε Δράμα και Καβάλα. Μιλώντας στο τηλεοπτικό συνεργείο του Alpha που βρέθηκε εκεί, είπε σχετικά: «Τα είπα και στα κοινωνικά δίκτυα, 21 χρόνια είμαι έξω, στο εξωτερικό. Κανείς δεν έχει το αλάθητο σε αυτή τη χώρα».

Θυμίζουμε ότι τα ξημερώματα ο υποψήφιος για τη θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για λάθος το οποίο απέδωσε στην κούραση, στην αϋπνία και στο ότι από 14 χρονών ζει εκτός συνόρων και κάποιες φορές έχει δυσκολία στο να εντοπίζει τη σωστή λέξη για να τη χρησιμοποιήσει στα ελληνικά.

Νωρίτερα τον είχε εγκαλέσει για το λάθος του και η έτερη υποψήφια για την αρχηγία, Έφη Αχτσιόγλου, με βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στα social media.