Αμφίβολη κρίνεται, σύμφωνα με τον απεσταλμένο ρεπόρτερ της UΕΦΑ για θέματα Τσεχίας Οντρέι Ζλάμαλ, η παρουσία του Τόμας Ροσίτσκι και του Πετρ Τσεχ από το επόμενο παιχνίδι της ομάδας τους.

Οι δύο ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε εξετάσεις μετά το ματς κόντρα στην Ελλάδα και τα αποτελέσματα έδειξαν πως η συμμετοχή τους στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Πολωνία, μόνο βέβαιη δεν πρέπει να θεωρείται.

Ο Τόμας Ροσίτσκι και ο Πετρ Τσεχ ολοκλήρωσαν τον αγώνα της εθνικής τους με αντίπαλο την Ελλάδα, αντιμετωπίζοντας προβλήματα. Αμέσως μετά τον αγώνα υποβλήθηκαν σε εξετάσεις. Ο Οντρέι Ζλάμαλ, με ανακοίνωση στο twitter, ξεκαθαρίζει πως η κατάσταση των δύο παικτών είναι υπό έλεγχο.

«Η μαγνητική δεν έδειξε κάποια ρήξη, ούτε καν μερική, στον αχίλλειο τένοντα του Ροσίτσκι. Αυτό που είδαν οι γιατροί είναι πως ο τένοντας είναι καταπονημένος. Υπάρχει, πάντως, πιθανότητα να είναι παρόν στο παιχνίδι του Σαββάτου», γράφει ο Ζλάμαλ. Σημειώνει, ακόμα, πως ο ίδιος ο Ροσίτσκι ζήτησε να γίνει αλλαγή γιατί πονούσε αρκετά στον αχίλλειο τένοντα.

Για τον Τσεχ η κατάσταση είναι ανάλογη. «Ο ώμος του Τσεχ δεν έχει υποστεί κάποιον τραυματισμό. Είναι καταπονημένος και αυτός», γράφει ο ρεπόρτερ.

Όσο για τις πιθανότητες που έχουν οι δύο παίκτες να είναι παρόντες στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Πολωνία, ο Ζλάμαλ σημειώνει πως «ο γιατρός Κρέιτσι εκτιμά πως οι πιθανότητες να παίξουν είναι 75%. Πάντως δεν θα συμμετάσχουν στην προπόνηση της Πέμπτης».

Πηγή: sport-fm.gr