Με τον Φερνάντο Τόρες στην κορυφή της επίθεσης θα πρέπει να παραταχθεί η Ισπανία στο Euro, όπως δήλωσε ο Λουίς Αραγονιές. Ο πρώην προπονητής των «φούριας ρόχας» θεωρεί πως ο επιθετικός της Τσέλσι έχει μεγάλο κίνητρο να προσφέρει στην ομάδα λόγω και της αμφισβήτησης που έχει δεχθεί τον τελευταίο καιρό.

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή θα επέλεγα τον Τόρες, επειδή μπορεί να προσφέρει τα πιο πολλά. Πρώτον, είναι ξεκούραστος και δεύτερον η υποψία που υπήρχε ότι μπορεί να μην είναι στην αποστολή τον έχουν κάνει να είναι απίστευτα “πεινασμένος”», είπε ο 73χρονος και στη συνέχεια σχολίασε τις δύο μεγάλες απώλειες των Ιβήρων:

«Χωρίς αμφιβολία, οι απουσίες των Πουγιόλ και Τόρες είναι μεγάλο πλήγμα. Είναι δύο παίκτες που ξεχωρίζουν και είναι πολύ σημαντικοί. Ειδικά ο Βίγια, από την στιγμή που ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις. Ο Πουγιόλ είναι σημαντικός για όχι μόνο για ό,τι κάνει εντός γηπέδου, αλλά και εκτός αυτού», τόνισε.

Όσον αφορά στην ερώτηση αν η Ισπανία θα σηκώσει και πάλι το τρόπαιο, δήλωσε: «Η Ισπανία έχει δείξει ότι είναι το φαβορί, αλλά θα είναι δύσκολο. Οι παίκτες που διαθέτει είναι οι καλύτεροι και παίζουν το πιο όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά πλέον όλες οι ομάδες θέλουν να την κερδίσουν. Πάντως, έχω πίστη σε αυτή την ομάδα, καθώς ξέρω τους παίκτες και πως σκέπτονται. Δεν θα πρέπει πάντως να υποτιμήσει τους αντιπάλους της. Για παράδειγμα, στην πρεμιέρα αντιμετωπίζεις την Ιταλία, η οποία έχει 4 αστέρια στην φανέλα», συμπλήρωσε ο προπονητής που οδήγησε την Ισπανία στην κατάκτηση του Euro 2008.

Πηγή:sport-fm.gr