Δριμεία επίθεση τόσο προς τη ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ, για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική οικονομία, εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης.

«Το δημοσιονομικό πλαίσιο που διέπει τη χώρα είναι στο επίπεδο του Μπαγκλαντές», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, επιρρίπτοντας ευθύνες προς τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι οδήγησαν την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση.

«Αυτοί κυβέρνησαν. Μας έκαναν να ντρεπόμαστε στο εξωτερικό που είμαστε Έλληνες. Χάσαμε την υπερηφάνεια μας, χάσαμε το επίπεδο της ζωής μας. Αυτοί οι οποίοι έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καρατζαφέρης για να προσθέσει «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ζητούν να ξαναψηφιστούν».

«Συζητάμε μόνο ότι αν έρθει η άλλη πλευρά θα λεηλατήσει καταθέσεις. Οδηγούμε το λαό στις κάλπες με το μη χείρον βέλτιστον», πρόσθεσε.

Όπως διεμήνυσε ο κ. Καρατζαφέρης, πάρα πολλοί είναι στοιχισμένοι σε μία πολιτική μη εποικοδομητική. Έχουν στερέψει από επιχειρήματα. Αυτοί που υπέγραψαν πριν από τρεις μήνες την επώδυνη αυτή σύμβαση πως θα ζητήσουν επαναδιαπραγμάτευση; Και από την άλλη είναι πολιτική θέση ότι θα υπάρξει καταγγελία του μνημονίου; Δεν έχουμε πάλι επιβεβαίωση του ΛΑΟΣ;» σημείωσε επίσης.

«Ανάμεσα στις δύο προεκλογικές περιόδους έπεσε η Ισπανία και τώρα απειλείται η Ιταλία και η Κύπρος», ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης για να προσθέσει πως «η Γερμανία κρατάει το Νότο σε καθίζηση. Οδηγούμεθα στην καταστροφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης», προειδοποίησε.

«Είναι μία απειλή ότι η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ γιατί κάποιοι έχουν στερέψει από επιχειρήματα», επανέλαβε ο κ. Καρατζαφέρης για να επιρρίψει ευθύνες και προς τα επτά πολιτικά κόμματα που πέτυχαν την είσοδό τους στη Βουλή μετά την εκλογική αναμέτρηση της 6 Μαΐου. «Και τα επτά κόμματα δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν κυβέρνηση γιατί φοβήθηκαν μήπως χάσουν ποσοστά», τόνισε χαρακτηριστικά.