Πρόταση για ντιμπέιτ με τη συμμετοχή των επικεφαλής των ψηφοδελτίων επικρατείας, διατύπωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, με αποδέκτη τον Αντώνση Σαμαρά.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, από τα Ιωάννινα, όπου περιοδεύει, είπε ότι εφόσον ο Αντώνης Σαμαράς δεν θέλει να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, να συναινέσει, τουλάχιστον, σε ένα ντιμπέιτ με τους επικεφαλής των ψηφοδελτίων Επικρατείας κάθε κόμματος «ώστε ο ελληνικός λαός να έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις θέσεις των κομμάτων πριν από τις εκλογές» απηύθυνε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, σήμερα, από τα Ιωάννινα, όπου περιόδευσε.
 
«Έχω να κάνω μια πρόταση στη Νέα Δημοκρατία και στον κ. Σαμαρά. Εφόσον φοβάται να αναμετρηθεί σε επίπεδο αρχηγών, τότε τον προσκαλώ να κάνουν μια συζήτηση, οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων Επικρατείας» τόνισε.
 
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, αποκαλώντας τον «καθ’ έξιν ψεύτη», ενώ χαρακτήρισε «ψευτοδίλημμα» το γεγονός ότι «περιορίζεται το θέμα εάν είναι Μνημόνιο ή αντιμνημόνιο».
 Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε και στη σύλληψη του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου, κατόπιν μήνυσης της συζύγου του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχα να δω τέτοια άγρια σύλληψη δημοσιογράφου από τη δεκαετία του ’80».