Η κίνηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Θεάτρου Βορείου Ελλάδος Σωτήρη Χατζάκη να μειώσει πέρσι τις τιμές των εισιτηρίων φαίνεται πως είχε αποτέλεσμα, αφού η προσέλευση του κόσμου αυξήθηκε, γεμίζοντας το ταμείο του θεάτρου.

Σε μια περίοδο που οι πιο πολλοί τομείς γνωρίζουν ύφεση, 60.000 άνθρωποι από τον περασμένο Σεπτέμβρη, παρακολούθησαν τις παραστάσεις του ΚΒΘΕ και αυτό απέφερε περισσότερα από 500.000 ευρώ στα ταμεία του θεάτρου, σε διάστημα μικρότερο των πέντε μηνών.

«Το ΚΒΘΕ οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό της Θεσσαλονίκης που αγκάλιασε το ρεπερτόριο του θεάτρου και έχει πλέον την ευχέρεια να πληρώνει την μισθοδοσία που είναι 280.000 ευρώ το μήνα» τονίζει ο κ. Χατζάκης.

ΤΟ ΚΒθΕ έχει επιχορήγηση από την οποία πληρώνει πέρα από τη μισθοδοσία των 270 ανθρώπων, το ΙΚΑ, την εφορία αλλά και τα χρέη ύψους δυο εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που πριν τρία χρόνια, έφτανε περίπου τα τριάμιση εκατομμύρια ευρώ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.