Στον χώρο είναι γνωστός τόσο για το ταλέντο του όσο και για την γρήγορη εξέλιξή του. Τον έχουμε θαυμάσει στα Monster Supercross των τελευταίων ετών, δίπλα σε μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής.

Αποτελεί κοινό μυστικό όμως ότι «κάτι έλειπε» από τον Νώντα Λογοθέτη και το «πρόγραμμά» του. Δεν έκανε back flip, ένα από τα «προαπαιτούμενα» τρικ για έναν φτασμένο οδηγό Freestyle Motocross.

Δεν ήταν θέμα ικανοτήτων, επάρκειας σε τρέλα ή τεχνικής. Απλά στην Ελλάδα δεν υπήρχε η υποδομή που θα του επέτρεπε να μάθει τη φιγούρα αυτή – και άλλες ανάλογες. Γι’ αυτό ο Νώντας ταξίδεψε ως την Ισπανία για να συναντήσει έναν Νορβηγό, με τη βοήθεια της Αμερικάνικης Monster.

O Andre Villa ανήκει στην ελίτ των οδηγών freestyle αυτού του πλανήτη. Φιλοξένησε τον Έλληνα οδηγό και ξεκίνησε η εκπαίδευση στον ειδικό χώρο με τα αφρολέξ. Την 3η ημέρα ο Νώντας πραγματοποίησε το πρώτο του Backflip! –από την κοντινή ράμπα.

Στη συνέχεια τα κατάφερε και από την μακρινή ράμπα που απαιτεί περισσότερη ταχύτητα, έμαθε και step-up flip και πλέον πέρασε στην όχι και τόσο μεγάλη οικογένεια των ιπτάμενων ημι-επαγγελματιών freestylers του κόσμου.

Τώρα κάνει πια backflip με το ένα χέρι και προγραμματίζει την επόμενη επίσκεψή του στην Ισπανία, στο ράντζο του Villa για να μάθει και άλλα «κόλπα». Τι απομένει; Να δούμε τον Νώντα να συμμετέχει σε διεθνείς διοργανώσεις του είδους, βάζοντας την Ελληνική σημαία δίπλα σ’ εκείνες των άλλων αθλητών.

Μέχρι τότε απολαύστε τον Νώντα Λογοθέτη στο video μέσα από περιγραφή του ίδιου του Andre Villa