Ο φοβερός και τρομερός Αυστραλός έχει αφήσει ανεξίτηλα τα ίχνη του με ρεκόρ στη γη και τον αέρα. Τώρα τα αφήνει και στη θάλασσα.

Έχει το ρεκόρ για το μεγαλύτερο άλμα σε μήκος με μοτοσυκλέτα, έχει περάσει ιπτάμενος τον Ισθμό της Κορίνθου και έχει τη μεγαλύτερη πτήση πηδώντας σε πίστα του σκι, πάντα με μοτοσυκλέτα.

Στην αναζήτηση νέων προκλήσεων αποφάσισε να κατακτήσει και το υγρό στοιχείο και να μετατρέψει την ΚΤΜ του σε αμφίβιο. Τοποθετώντας πλωτήρες κάτω από τη μοτοσυκλέτα του κι ένα λάστιχο με «χούφτες» που προορίζεται για την οδήγηση σε άμμο, ο Madisson κατάφερε να διασχίσει ποτάμια, να πλέει στο νερό ακόμη και να ανταγωνίζεται τους serfers στις δικές τους πίστες, με τα γιγάντια κύματα.

Μετά τα κατορθώματα του Madisson στη ζούγκλα και τις ακτές της Ταϊτής, η έννοια του «δεν γίνεται» χάνει την απόλυτη ερμηνεία της. Ακόμη και το «πετάει ο γάιδαρος» δείχνει να μην έχει προφανή απάντηση, αν ο Madisson αποφασίσει να το αποδείξει…

Απολαύστε το σχετικό video αλλά μην το επιχειρήσετε γιατί μια μοτοσυκλέτα στο βυθό της θάλασσας σημαίνει μια μοτοσυκλέτα …λιγότερη.

motrsea1 motrsea2 motrsea3 motrsea4 motrsea5motrsea6

Θανάσης Χούντρας