H Kawasaki συνεργάζεται πολλά χρόνια με τη γνωστή εταιρία ενεργειακών ποτών, Monster Energy, ειδικά όσον αφορά στα πρωταθλήματα Motocross και Supercross.

Τώρα αυτή η συνεργασία επεκτείνεται και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike με το σήμα της Monster να κοσμεί τα κράνη των αναβατών, αλλά και τις μοτοσικλέτες της ιαπωνικής εταιρίας.

Τα νέα γραφικά των μοτοσικλετών που θα περιλαμβάνουν και το σήμα της Monster θα κάνουν την εμφάνισή τους στην επίσημη παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας της Kawasaki για τη νέα σεζόν, στις 5 Φεβρουαρίου, στη Βαρκελώνη.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της KRT, Biel Roda, δήλωσε για τη νέα χορηγία: «Είναι υπέροχο που καλοσωρίζουμε την Monster Energy στην KRT. Η Monster είναι πραγματικά ένα παγκόσμιο όνομα με το οποίο μοιραζόμαστε πολλές αξίες. Η υποστήριξη που δίνουν στους αναβάτες και την ομάδα μας είναι εξαιρετικά νέα. Αυτή η συνεργασία έρχεται να προστεθεί σε εκείνες των Motocard και Elf, των άλλων δύο μεγάλων χορηγών μας που είναι πλέον μαζί μας πολλά χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η συνεργασία θα δώσει περισσότερη ενέργεια σε όλο το πρότζεκτ της KRT και θα διασκεδάσουμε μαζί-με τη Monster-για πολλές σεζόν».

Πηγή: mototriti.gr