Τα ηλεκτρικά ποδήλατα κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στις μέρες μας και μια ματιά στη σημερινή αγορά πείθει και τον πλέον άπιστο.

Και η Bosch είναι μια από τις εταιρίες που επένδυσαν νωρίς-νωρίς στην ανερχόμενη αγορά και μετρά πλέον 10 χρόνια για το περίφημο σύστημα οδήγησής της. Ένα σύστημα που άλλαξε τη μοίρα των ηλεκτρικών ποδηλάτων, καθώς υιοθετήθηκε από αναρίθμητους κατασκευαστές στα μήκη και τα πλάτη της οικουμένης.

Η Bosch οραματίζεται λοιπόν στη 10η επέτειο του ανάρπαστου συστήματός της το νέο «eBike Design Vision», ένα concept που θέλει να συνυφάνει την ηλεκτρική τεχνολογία στον σχεδιασμό των ποδηλάτων με τρόπο αόρατο.

Η Bosch πιστεύει πως αυτό ακριβώς είναι το μέλλον των eBikes, η αρμονική ενσωμάτωση των ηλεκτρικών εξαρτημάτων στον σκελετό.

Εδώ παρουσιάζει ένα πλαίσιο από ανθρακόνημα με ενσωματωμένο το σύστημα κίνησης και την μπαταρία. Με τρόπο εξόχως νοικοκυρεμένο!

Το κάλυμμα της μπαταρίας επεκτείνεται εδώ, ώστε να καλύψει και μέρος του ηλεκτρικού μοτέρ, λειτουργώντας πολύ καλύτερα στο μάτι.

Φώτα LED, δισκόφρενα μπρος και πίσω, ABS, υπολογιστής ταξιδιού, έγχρωμη οθόνη και τέτοια υπέροχα πράγματα ολοκληρώνουν το μαγικό σύνολο.