Εδώ και πάνω από 120 χρόνια, η Filson κατασκευάζει εξοπλισμό για outdoor περιπέτειες, αποδίδοντας σκληροτράχηλα πράγματα για τα πάντα εκεί έξω.

Μόνο που τώρα η ιστορική αμερικανική φίρμα ανακοίνωσε πως για πρώτη ποτέ φορά στην ιστορία της θα φτιάξει και εξοπλισμό μοτοσικλέτας.

Alcan Moto Collection τη λέει και για να τιμήσει την ευτυχή συγκυρία, συνεργάστηκε με την περιβόητη ηλεκτρική εταιρία Zero για μια off-road εκδοχή της φοβερής και τρομερής DSR.

Με αυτονομία πάνω από 320 χιλιόμετρα, άμεση ροπή, αλλά και μια σειρά από τα καλύτερα εξαρτήματα εκεί έξω, η DSR του 2020 είναι από τη μάνα της ένα καταπληκτικό μηχανάκι.

Η συνεργασία των δύο εταιριών της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ εξασφάλισε το γεγονός ότι η ναυαρχίδα της Zero θα μπορεί να κάνει ό,τι κάνει ένα σοβαρό dual sport, ακόμα και έξω από τον δρόμο.

Νέα προστατευτικά, νέοι τροχοί, αλλά και θέσεις υποδοχείς των σάκων της Filson, το χαρακτηριστικό ύφασμα της οποίας κοσμεί πλέον και τη σέλα.

Η ηλεκτροκίνηση κατέλαβε προσφάτως και την off-road επικράτεια και η Filson διασφαλίζει πως αυτό θα γίνει με χάρη και στιλ.

Ανώτερης ποιότητας και αντοχής υλικά, αλλά και μια αισθητική υπεροχή που δεν κρύβεται. Μια ανακατασκευή πραγματικό χάδι για τα μάτια…