Η Zero Motorcycles εγκαινίασε πρόσφατα τη νέα σειρά για το 2020 με τα ηλεκτρικά θαυματάκια της και τα βλέμματα έκλεψε το μοντέλο DS.

Κι ενώ τα DS και DSR μάγεψαν τον κόσμο των δύο τροχών, ήταν η μεγάλη έκδοση Black Forest αυτή που μπήκε στα στόματα όλων, καθώς πάει εσένα και όλο αυτόν τον εξοπλισμό για 180 χιλιόμετρα με μία φόρτιση. Δίνοντάς σου κι άλλα 150 χιλιόμετρα ανά ώρα φόρτισης.

Η Black Forest βγαίνει με ιπποδύναμη 70 αλόγων και μια ροπή που δεν έχει κανένα superbike της αγοράς (116 lb/ft ή 157 Nm)! Με τελική 164 χλμ/ώρα, η μηχανή φορτίζει πλήρως σε λίγο περισσότερο από 2 ώρες, ενώ με τον εξτρά εξοπλισμό η αυτονομία ανεβαίνει κι άλλο.

Και πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά βέβαια, η DSR Black Forest είναι ένα κανονικό dual-sport, με τα καλύτερα μηχανικά μέρη της αγοράς που σε πάνε σε off-road περιπέτειες με αξιοπιστία και άνεση.

Η ηλεκτροκίνηση μπήκε σε αχαρτογράφητα νερά λοιπόν και ο πραγματικός ήρωας είναι εδώ η Zero Motorcycles και η Black Forest της, ένας μαχητής της νέας εποχής που παραμένει ίσως το μόνο ηλεκτρικό μηχανάκι απαιτητικών χρήσεων εκεί έξω.

Εγκαταλείποντας την άσφαλτο δηλαδή για χάρη του χώματος και των αφιλόξενων τερέν.

Με το πάτημα ενός κουμπιού στην εφαρμογή της Zero εξάλλου, η μηχανή αλλάζει τρόπο κίνησης, καθώς όλες οι παράμετροι είναι ρυθμιζόμενες…